Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L30u12b89o19š 66O14t24t

11. 2. 2019 13:06

Také proto bude novým heslem, pod kterým budou vstupovat do všech voleb: ANO-slibem nezarmoutíš;-D

2 0
možnosti

J70a98n 13H95y18n24e40k

11. 2. 2019 13:04

Dokud tu bude vláda ANO , tak to ze strany opozice bude stále špatně. Opozice bohužel doposud nepředložila žádný konkrétní smysluplný návrh a to v jakékoli oblasti. Pouze akorát umí křičet, kritizovat a když něco navrhne, tak je to řekněme úsměvné, viz některé navrhy Pirátů. Bohužel ČT není objektivní a není schopna zajistit objektivnost moderátorů, kteří nebudou stranit především opozici. Proto je možné vysílat omleté fráze pánů Fialů, Rakušanů a dalších. Zatím jsem neviděl jeden diskusníí pořad, který by byl přínosem. Je to prostě divadlo. Bohužel, mnoho poslucjhačů se nechá ovlivnit a protože nejsou schopni si věci ověřovat, pak vznikají názory v diskusích třeba na iDnes a pod. Je to smutné kino.

2 5
možnosti

Deficit mi taky vadí, bez vysvětlení proč tak vláda činí a nesnižuje ho v době růstu by byla potřeba znát její důvody. Bohužel pochybuji , že na tom má vliv komunistická minulost AB a to z prostého důvodu, nekomunisté premieři ho nesnižovali také, ba možná jejich konání je ten důvod. V Americe taky jeden byznysmen řídí stát a i přes řadu výhrad . Amerika first funguje.

1 0
možnosti

Já jsem s vládou Babiše spokojen, protože mám ještě dobrou paměť na mnohé předešlé tunelářské vlády a například na způsob schvalování miliardových církevních restitucí. Nestydím se za to, protože patřím mezí 30 % jeho voličů.

1 8
možnosti

A víte o tom, že podobnou částku jako dostávají církve v restitučních náhradách (mimochodem, velký díl té částky tvoří příspěvek na chod církví, který by stát platil i v případě, že by žádné restituce nebyly) dostává Babišův Agrofert jako dotaci?

4 0
možnosti
Foto

Velmi silné "záškuby" s pokušením řídit stát jako firmu, měla již v roce 2013 Sobotkova ČSSD, když masírovala masy svým předvolebním heslem "Prosadíme dobře fungující stát". Ale, že se tak nikdy nestalo, je nám všem známo. ;-O;-(

2 0
možnosti

Rozhodně byli míň škodliví než Bureš a jeho parta.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS