Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na začátku není žádná idea, na začátku jsou zájmy různých výrobců, kteří se pokoušejí získat výhodu. Různí úředníci jim naslouchají, aby obhájili svou činnost, to je všechno.

0 0
možnosti
Foto

R^ Souhlas. A navíc si myslím, že aby EU obstála, bude si muset udržet svoji "duši". To specifické čím Evropa rostla po dva tisíce let (mnohdy obtížně) a co také stálo u postupného formování Evropské unie po druhé světové válce. Je to zvláštní, krásná a stále fascinující syntéza židovství, křesťanství a odkazu dvou velkých antických kultur, řecké a římské. Nechci to příliš idealizovat, rodilo se to těžko a dramaticky, ale stálo to za to a i nadále bude stát.

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik