Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a62n 97R62á85ž

19. 5. 2019 15:28

Karma!

Bizardnost nabídky stran a hnutí, včetně osob, které voličům k zastupování v Bruselu nabízejí, hodně lidí od eurovoleb odrazuje. Já např. z těchto důvodů zvažoval svou neúčast.

Ovšem dnes jsem přečetl rozhovor s lídrem kandidátky č. 6, pak jejich program, který absurdnost této nabídky umocňuje a to rozhodlo. Mám konečně svého favorita a volit půjdu. 

0 0
možnosti
Foto

Byla fuška prolistovat tu skvělou nabídku, v níž už jen názvy některých stran a sdružení a spolků etc. vypovídá o příslušném duševním potenciálu dost. Nakonec se mi do finále dostaly čtyři lístky, jeden z nich jsem jen zvolil z nostalgie, neb jejich členy byli moji rodiče a velká část příbuzenstva (za první republiky). A jedna její členka skončila ... však víme.

Kdyby se mohlo volit po lidech a ne po stranách, tak by se docela slušná parta do EP dala vybrat. Ovšem partajní princip to asi zase zabije.

Nu což, příště možná bude lépe.

Ovšem jeden kousek zaslouží pozornost. Jistý A.B.B.

1 0
možnosti

J24a84n 69R23á84ž

19. 5. 2019 15:46

Máte pravdu. Partajní princip těchto voleb je jejich hrobařem. Jak může volič volit kandidátku, která nabízí součásně tak rozdílné názory na chod EU jako je představuje u ODS Zahradil a Decroix nebo u KDU/ČSL Šojdrová a Zdechovský. Kombinace protichůdných názorů adeptů na jedné kandidátce pak dělají z nich pro mnohé jejich sympatizanty nevolitelné

0 0
možnosti

I48v53o 88Ž16á88č43e18k

19. 5. 2019 10:28

Ani prosté venkovanky se už dávno neoslovují "teta". Ani nejsou tak blbé. Dokonce si, pane autore, myslím, že většina z nich by Vám to v testu IQ natřela.

0 0
možnosti

A právě kvůli těmhle rádoby vtipum prohravate volby:-P

2 0
možnosti

"Teta" vystihla tu realitu vcelku věrohodně. R^;-D

0 0
možnosti

Rv To jsme tak blbej národ? Potěš koště! Pak se divme, že lidi volí antisystémové strany! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik