Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Posílám Vám karmu za nostalgickou vzpomínku - rodiče měli pořadník na spartaka, který stál cca 26 tis. Kčs, jako malá si pamatuju, jak jsme se na tu řadu zájemců chodilí dívat-dneska nepředstavitelné. Než na nás došla řada, přestal se vyrábět a místo toho nastoupila Škoda 1000 MB za 42 tis. Kčs. Hrozný cenový skok, kruté šetření. Těžko se to dneska hodnotí. V roce 1964 přistál ten vytoužený zázrak v naší garáži a byl opravdu povedený,přišlo se na něj dívat široké okolí a vydržel jezdit do roku 1987! Krásné bylo, když se zpočátku řidiči embéček na silnicích při potkání světelně zdravili V

1 0
možnosti
AN

Jó tenkrát :-)... A to si nedělám prču. Dneska mají zase mobily, to bude vzpomínek. Mimochodem. Do Rumunska bych si netrouf, zrovna jako dneska do jugošky, ale do Německa, či do Polska, k Baltu jezdím ještě dneska. Asi to bude tím klidem a pohodou.

0 0
možnosti
VV

Ja na nej mam jen jednu vzpominku. jednou za mnou prijel s nim kamarad, ze ho koupil za 500 DM od nejakeho uprchlika ze abych se s nim take projel. byla to technika z pocatku sedesatych let, tak jsem se projel a byl rad, ze mam neco modernejsiho.

Ovsem nejlepsi byl nas starsi syn, kdyz pocatkem devadesatych let se u nas zastavil svagr, ktery prijel novou stodvacitku a chlubil se jim. A synator na nej vybaf: a tomuhle rikas auto?

0 0
možnosti
LV

Pro mě je to Fiat 600 a později Zastava. Tou jsme projeli Jugoslávii téměř s absolutním právem přednosti v jízdě. Cizinec v jejich autě, to bylo něco na jejich národnostní cítění, jak Srbů, tak Chorvatů. Tenkrát ovšem ještě žil Tito.

1 0
možnosti
VC

Chorvati to malé autíčko nazývali fíča

0 0
možnosti
LV

Pro mě je to Fiat 600 a později Zastava. Tou jsme projeli Jugoslávii téměř s absolutním právem přednosti v jízdě.

0 0
možnosti
Foto

I77v70a55n 76M63a73r61e91k

1. 6. 2019 16:40

Karma p.Strádale za hezké vzpomínky.R^ Škoda, že dnes jsou tyto destinace trošku opomíjené.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik