Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O21t51a 42K92i20n18c

2. 6. 2019 23:19

Navzdory vůči tzv. "chytrým" lidem typu pana Slavíčka, Nováka, Marka, Biceri a jim podobných ode mne máte karmu. R^

3 1
možnosti

M27i63l62a55n 87K85e86s59l

2. 6. 2019 18:52

Nebo také tak.Ti,co to na Babiše v Bruselu šplíchli, připravilli republiku o půl miliardy..To je tedy za zbavení se premiéra dost velká suma.To neexistuje jiný levnější způsob jak se premiéra zbavit.Co tak demokratické volby.

2 1
možnosti

Obdivuji tak neskonale "moudré" lidi, jako jste Vy.

2 2
možnosti

Autor to napsal dobře a nemám výhrady k tomu!!

1 0
možnosti

:-)......Pane autore........přesvědčte občany ať jdou k volbám a volí možná Vaše oblíbence, Fialu, Kalouska, Bartoše a také Pospíšila, který už kandidoval na presidenta. Já jsem od sameťáku sledoval, jak tu ta klaka řádila......jedině hlupák opakuje dvakrát stejnou chybu!

Mně současná vláda moc líbí a to jak jedou noviny a hlavně TV, pro kterou je to monotematický program, svědčí o tom, že to Babiš dělá dobře! !!!!!!

4 6
možnosti
Foto

I96v38a22n 42M65a10r66e24k

2. 6. 2019 15:28

Asi tak p Nováku,souhlas. Chtělo by to i mimořádné volby a bylo by "ticho po pěšině" . R^ [>-]

2 2
možnosti
Foto

Co jsme v EU, pořád se hořekovalo, že nejsme schopni přijít s projekty, které by vyčerpaly Česku přiklepnutou výši dotací z Bruselu. Přijde mi komické kritizovat Agrofert, že přispěl k čerpání dotací, které by jinak propadly. Tragické mi ale přijde, udávat se do Bruselu s následkem hrozby vrácení dotací. Udělat stejně detailní kontroly na všechny dotace, bude se jich vracet polovina. Sám znám polní a lesní cesty, které se za neúměrně vysoké náklady vyasfaltovaly a zdobí je cedulka "Za peníze z EU". No tak si pár lidí pomohlo, říkám si, když po nich jedu autem a jsem rád, že nekodrcá po výmolech.

4 1
možnosti

J53i28ř17í 16H27o35l74ý

2. 6. 2019 12:28

Dle mého by lidé měli nést odpovědnost za svá rozhodnutí. A to i voliči. Vzhledem k tomu, že se volí anonymně tak lze jen těžko požadovat náhradu škod po jednotlivcích - voličích.

Na druhou stranu vlády v zemi se ujali strany ANO a ČSSD a ty lze hnát k zodpovědnosti. Bohužel v tomto zkorumpovaném státě se asi nedočkáme kriminálu pro kompletní osazenstvo-členy a vedení těchto stran.

A to je škoda. Bručet by mělo komplet ANO i ČSSD. A o té ostudě ani nemluvím.

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, pane Suprmoudrý,

do roku 2014 vlády hospodařily poctivě, nic se nerozkradlo, státní dluh nebyl a všechno bylo O.K. Až s nástupem Babiše se Česko zadlužil 1,6 bilionem, vymyslel na nás fígl s FVE, který nás stojí 50 mld ročně a ještě 15 let stát bude, udělal kauzu CASA a Pandury, předražil Promopro.... atd. Je to lump ten Babiš i to jeho ANO, zavřít to všechno a na doživotí.

2 1
možnosti

Už delší dobou mi vrtá v hlavě, jak je to s tou demokracií. Teoreticky je samozřejmě to nejlepší možné. Prakticky ovšem ...

0 1
možnosti
Foto

2/3 lidí je rozumu mdlého, tak co byste od demokracie chtěla za zázraky?

3 0
možnosti

Voličům Gottwalda se až tolik nedivím - rok po válce (a osvobození SSSR), v hlavě krizi a nesmírnou nezaměstnanost 30. let.

Současným sympatizantům Babiše a Zemana (+ Okamury) se divím jen o trochu víc. Vím totiž, že inteligence je rozložena podle Gaussovy křivky. A přitom mnoho lidí, obdařených inteligencí, neumí mozek používat. Nemohou za to - škola nic takového nenaučí, naopak, učí jen papouškování.

6 2
možnosti

Já jsem je nevolil, zasloužím si je? Co jsem komu špatného udělal.

4 1
možnosti

No jo. Zemana nás nevolilo 66 % (všech oprávněných voličů, Babiše pak v posledních volbách nevolilo 82 % (všech oprávněných voličů).

Jak k tomu my všichni přijdeme? Co jsme komu špatného udělali. A co špatného udělaly naše děti?

4 0
možnosti

No vy co máte jisté info a již přečtený audit a věříte každé novinářské povídačce, máte jistě prezidenta a vláááááááádu,kterou si zasloužíte.

Ale klídek ono se to brzy změní a budete opět happy;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Novinám v majetku A.B. nevěřím, ale veřejnoprávním ano a obecně, nebýt novinářů, tak jsme v háji.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS