Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem opak celého desatera. Jsem blbec :))

0 0
možnosti
JS

Vystihl jste současnou dobu... Éra gentlemanů s mravy Gutha-Jarkovského už je jak se zdá někde v minulosti. Samozřejmě, i v té době bylo mnoho těch "sebevědomých", jak je charakterizujete, ale s rostoucí populací je jich prostě víc a jsou více "viditelní"R^;-)

0 0
možnosti
Foto

Slušnost se dnes považuje za slabost, zatímco neomalenost a buranství jsou známkou síly a sebevědomí. A musím objektivně uznat, že to není jenom "zásluhou" hradního pána, i když ten v tom nyní hraje prim a vzbuzuje v lidech dojem, že to tak má být :-)

2 0
možnosti
Foto

R^;-D Jak jsem článek četl, těšil jsme se že do diskuse něco napíšu o sebevědomých řidičích ;-D Ale na konci jsem se přeci jenom umravnil a ubírám na "sebevědomí".

Ve skutečnosti je slušné a ohleduplné chování projevem síly povahy, projevem normálního zdravého sebevědomí. Zatímco lidé "sebevědomí" v intencích článku jsou samý mindrák.

5 0
možnosti
JS

Máte naprostou pravdu. Ale vedle těch zamindrákovaných si myslím, že tam je ještě silná skupina lidí, kteří vůbec neumí myslet v intencích, jestli to, co dělají (nebo naopak nedělají), nemůže někomu vadit. Prostě myslí jenom na sebe, druzí jsou jim absolutně ukradení.

3 0
možnosti
Foto

;-D Karma, dala jsem smějícího smajlíka, i když je to občas spíše k pláči, ale napsal jste to opravdu vtipně a vystihl přesně. Jen k bodu 2 mám dodatek. Sebevědomá dáma nejen, že si dá kabelku na prázdné sedadlo vedle sebe, ale pokud se jedná o dopravní prostředek, především metro, kde jsou sedadla proti sobě u stěn s uličkou vprostřed, ještě to většinou umocní nohou přes nohu.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik