Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi dobré přirovnání R^R^R^

Domnívám se, že zmínění nemají mezi sebou válčit a navzájem se nenávidět, osočovat a jeden druhého plenit i v diskusích na internetu ;-D

Zvláště mezi konzervativci a liberály je ve společnosti velice užitečná určitá, možná dokonce nutná rozumná občanská aliance.

Jinak ale pozor na agresivní brouky z Východu. Ti by sežrali liberály, konzervativce i socialisty a celý ten strom od kořenů až po korunu. Pak by se sice trošku divili, že nemají plody, ale jen by se otřepali a zamířili papat do další země.

3 0
možnosti

R^Jo. Kam se na ně hrabe kůrovec.

1 0
možnosti
Foto

Lidi dělíme na konzervativce, liberály, socialisty a na ty chytré a slušné. ;-DR^

3 0
možnosti

P33e53t23r 78B21u73r67i72a73n

11. 8. 2019 11:00

Myslím, že je to dobrý příklad, karma. A to mají na západě ještě silnou komunitu, která chce strom vyvrátit a zasadit místo něj banánovník.

1 0
možnosti

J87a26n 76R21á14ž

11. 8. 2019 9:24

Výborně!

PS. Co bude dál? Aby místo stromu mohlo vyrůst něco nového, progresivního, objeví se liberální demokrat, což je hybrid vzniklý naklonováním liberála socialistou, a strom pokácí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik