Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DOvolím si s pár názory nesouhlasit. Za socíku - pokud jste držel hubu a krok, ohl jste mít z politiků legraci. Jenže desetitisíce lidí z nich neměli legraci, ale strach, nesmáli se jim, ale nadávali... A co se týká zelených plácků - asi záleží, kde žijete a koho jste si tam zvolili. Ve většině měst zeleně naopak přibývá - a věřte nebo nevěřte, dokonce i v Praze (to není jen nějaký názor, ale statistika)

0 0
možnosti

S tím socíkem samozřejmě máte pravdu, navíc byla kvanta lidí, kteří nejen nadávali, ale i proti režimu vystupovali a trpěli za to. Mně šlo o vyjádření většinového chování a to si myslím, že se takto projevuje.

Co se týká mizení zelených plácků, nenápadného zjevování nových administrativních krabic na jejich místě, zatímco návrhy originálních staveb většinou po dlouhých diskusích končí v propadlišti dějin, to aspoň subjektivně opravdu pozoruji. Možná je to dané Prahou, kde žiju. Statistiky jsem tedy nezkoumal, to se přiznávám.

0 0
možnosti

Za největší paradox doby mi připadá - Nesporně se máme lépe, nicméně to jaksi nejde ruku v ruce se spokojeností ! Vždy si vzpomenu na spisovatele Kunderu s jeho "Lehkost bytí". Jakási oslava a soudruh se straní - Je vyhledán. On tam má zhruba větu - "Člověče, proč se neveselíš a nejsi šťastný ? Je přece šťastná doba" ... ! Vždy si na to vzpomenu, nu jak se říká - Bude lépe ! ... :-)

2 0
možnosti

Dejte dobrý nápoj příchozímu, dejte vína tomu, kdo má špatnou náladu, aby se napil a svůj zármutek zapomněl (Šalamoun).

A Jeníček Werich mě svým citátem pomáhal po celý život: ,,Neberte život příliš vážně, neboť z něj stejně živi nevyváznete".

Dnes bude jistě fajn den R^;-D

1 0
možnosti

Poznamenám: člověk je člověk. - Za to mě asi nezablokují.

0 0
možnosti
Foto

Můžete si i dovolit "Člověk, to zní hrdě!" ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS