Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jsem ve své firmě vedoucího výroby, který mne okrádal. Na "své triko" si vyráběl pro své odběratele a když jsem na to přišel, odešel po vzájemné dohodě na vlastní žádost. Ve skutečnosti byl však vyhozen. To by neměl nárok na podporu v nezaměstnanosti a tak jsem to řešil lidumilně. Se Šarapatkou to mohlo být podobně a Zeman to popsal jak to cítil.

8 4
možnosti
OT

Tak to si to měl Zeman rozmyslet dřív, než to udělal. Takhle to je od Zemana a jeho slouhy pěkná sprosťárna.

7 1
možnosti
JV

Víte, že Šarapatka byl skutečně z Úřadu vlády vyhozen? Ale až čtyři roky poté, když se pozádech Grosse dostal do Úřadu zpět. Odtud ho nakonec Gross vyhodil. Oficiální důvod byl "Pro ztrátu důvěry". Takže ve finále Zeman neměl pravdu jen v tom, že ho vyhodil on. Byl to Gross. I když u nás se běžně dává výpověď stylem - Jdeme na dohodu, nebo chcete napsat paragraf nebo posudek?;-)

4 0
možnosti
PB

P54e79t63r 14B48u64r60i84a11n

27. 5. 2019 14:16

nebo chcete napsat paragraf nebo posudek?....tak takhle to opravdu nefunguje;-D jaký paragraf? Je několik důvodů k rozvázání pracovního poměru přes paragraf a všechny jsou přesně dané zákonem. A žádné posudky se už nepíší. Jen doporučení na žádost zaměstnance.

Vy vlastně píšete, že někdo nelhal v tom, že tam jel vlak. Jen to byl náklaďák, parkoval a nebylo to tam.

3 0
možnosti
Foto

Už teď mi je vás líto. Jako sršni se zde na vás asi slétnou nohsledové onoho hradního pána. Takže přeji pevné nervy

6 2
možnosti
PB

P33e21t39r 81B49u24r73i16a25n

27. 5. 2019 14:06

Paní Moudrá bude zase vysvětlovat, že Zeman nelhal, že ho opravdu vyhodil jako první, protože chtěl, ale Šarapatka podal zbaběle výpověď dřív. ;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik