Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babišovu rezignaci chce očividně pár lidí v ulici, zmanipulovaných zákulisními lumpy a s nimi spojenými politiky. Ti na něj nejprve zpunktovali ČH, korunové dluhopisy, řadu videí o jeho nelidskosti a skutek utek. Tak na něj zkouší demonstrace. Jen totální tupec si myslí, že ty miliony, co už stály, na ně měl na kontě zkrachovaný student. Babiše chtějí odstranit, protože se s ním nedají praktikovat fígle k vysávání státní kasy. Gross se také znelíbil. Ovšem jinak. Šuškalo se, že z dob ministrování na vnitru, měl mít fascikl hříchů na své kolegy, které tím držel pod krkem. Ačkoliv měl nahrabáno daleko víc, vytáhl se na něj jen byt za necelý milion a zároveň dostal nůž pod krk. Vypadni z politiky a my ti dovolíme "kolečkem" vyprat to, co sis nahrabal. Je to šuškanda, ale vypadá logicky a zázrak se "zlatými" akciemi to potvrzoval. I Rath se znelíbil. Místo, aby "makal" pro partaj a poctivě odváděl co získal, začal s kumpány hrabat pod sebe. Potom však pohrozil, že by mohl promluvit a jeho případ se potáhne, dokud nesejde třeba jako Gross.

5 17
možnosti
Foto

Tohle jsou ty bolševické triky, není-liž pravda? Když nějakých nepohodlných hlasů přibývá, není možné , aby to naše soudružky a soudruzi měli ze své hlavy. Ještě by to chtělo imperialistické jestřáby , kteří nalétávají na naše čapí hnízdiště Rv

15 2
možnosti

Proč Milion žádá jen demisi a neříká co potom? Proč nežádají předčasné volby, které po demisi AB musí logicky přijít. Parlamentní většinu bez Ano tady nevidím.

7 5
možnosti
VS

Oni si jsou vědomi, že ANO vyhrálo volby a mají právo mít předsedu vlády. Ale nemá jim být Babiš. Chápete?

15 0
možnosti
AM

Vidím, že neustále omíláte téma negativní témata tj. Babiš příp. Zeman. Není vám to trapné, zmůžete se i na jiné téma. Mohl byste zkusit něco pozitivního - třeba o vašich ideálech - např. politruk Fiala, nejlepší ministr financí Kalousek apod.

3 10
možnosti
VH

Když ona ta pravdivá témata stále, trapně dflouho, trvají.

Jistě bychom raději měli téma (např.) "Vyrovnaný rozpočet v době mimořádného ekonomického růstu".

12 1
možnosti
JF

J16i18ř92í 12F36o35g92e67l

13. 6. 2019 7:28

U toho Grossa se to zjednodušuje na peníze za byt. Ve skutečnosti to byly stamilióny. Nešlo totiž jen o byt na Barrandově, šlo i o další nemovitosti, včetně těch na Floridě....

6 3
možnosti
Foto

Tak to jste dost mimo,to záhadně zbohatnutí přišlo až po odstoupení s funkce.Jen připomenu, že do akce na jeho zbohatnutí byl zapojen Zemanem vyznamenaný Krupa

15 0
možnosti
MR

Zde stačí si udělat rozbor co přinesla politika verze 3,5 tzv. politické obrody, kde šly do voleb malé strany, hnutí a lidi měli vlastně naději na změnu. Zde osud VV, ODA a dalších. Mocenské pozadí ODS a ČSSD je roztrhalo, byl zde podobný mediální lynč a praktiky. Dále uplácení poslanců a poslanecká turistika. Z toho se museli verze politiky 4,00 poučit a verze 4,00 je zvláštní tím že k tomu bylo přidán strach podnikatelů z likvidace, neboť zde řádila konkurzní mafie. Odkaz byl následovný, vlastní alespoň jeden státní deník, mít silný vliv na dění ve své straně, kvalitní a loajální tým pro budoucí ministry a poslance ... Navíc z této doby je vidět kdo má v rukou justici, policii, státní zastupitelství. O to se zde tuším rozehrál boj za Nečasovy vlády. K tomu se přidal seriál neustálých útoků na Babiše, od policejního puče, k demisi premiéra Sobotky až po agenta Šumana. Kdo umí číst a zná časovou stopu tak z logiky věci jej toto nenechá klidným a je mu to divné. Navíc proč tak celkem jednoduchá kauza čapáku už není dávno vyřešena a neustále je municí pro různé aktivity. Proč nemá další kauzy, člověk jeho formátu a to že po něm jdou jak jednotlivci, tak politické strany a instituce.To taky lidem musí vrtat hlavou. Babiš moc dobře ví kdo má v vliv na policii a ví kdo má vliv na Nejvyšší soud, dále zde má deponovaný majetek a když se k tomu přičte kdo všechno mu jde po krku ... Babiš pro mně je predátor a ukradený, ale nemám rád jednoduché soudy, pohledy a po nich potopa ... To že u nás dnes probíhá opožděné Evropské jaro, které nic nepřineslo Francii, Anglii, Rakousku a na Slovensku uvidíme, to neřeší. Zkrátka doba byla taková že musel přijít tzv. predátor a díky němu zde už není silné mocenské pozadí ODS a ČSSD a tudíž může přijít nová energie, lidé, strany a verze politiky 5,00. Ale ukazuje se že společnost už na to nemá energii a historii ...

10 1
možnosti
PK

Bezva analýza a vzpomínky na minulost, které už zapadlyR^

1 0
možnosti
PK

Tlak je obrovský a AB stále nepadá,jak si autor přeje. Holt se musíte více modlit ;-D;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

V mnohém s vámi souhlasím,nelíbí se mi,že lidi co volili jinak než vy nazýváte ovce. Já jsem pana Babiše volil a zatím to nehodlám měnit,nevidím nikoho schopnějšího. Napište jméno vhodnějšího premiéra,určitě se nad tím zamyslím a možná volbu přehodnotím.

9 10
možnosti
Foto

Schopnějšího čeho?

15 3
možnosti
Foto

:-)R^ Zatímco jedni neúnavně opakují, že demonstrovat je protidemokratické jednání , jiní vědí, že bez takových projevů občanské společnosti demokracii nelze udržet a uhájit. A to nejen tu naši. Žádnou!! Je to dáno rozmanitostí povah a charakterů lidských bytostí. Kupodivu je stále dost lidí, kteří nechápou, že stát je něco jako společný ovocný sad. Jeho správa a ochrana není věcí a právem jen těch, kteří jsou momentálně u moci nebo těch, kteří je zvolili. Je to stále společná a sdílená "věc". Žádný politik, žádná partaj nebo jakákoli množina občanů si nemůže stát i s jeho obyvateli pronajmout na období mezi volbami. Máme právo žádat , aby náš společný sad byl řádně spravován. Každý vlastník nějaké nemovitostí ví, že co není zajištěno je dříve či později rozkradeno. Kým? Přece našimi spoluobčany. Vedle lidí ziskuchtivých jsou i lidé mocichtiví. Proto je možné ztratit i svobodu. Submisivitě jen čučet jak se věci vyvinou a dopadnout a ještě být na sebe hrdý a považovat to za moudrý postoj, je jen jalové čučkaření. Zřejmě sebeklamné.

12 0
možnosti

Kdo prosím říká, že demonstrovat je protidemokratické? Prosím konkrétně, děkuji.

1 0
možnosti
JN

Tady nejde jen o Babiše, i kdyby odstoupil, tak co dál? To ostatní je ještě horší.

8 4
možnosti
Foto

Jak víte, kdo by se stal premiérem? Paní Malá asi ne........

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. V každé normální společnosti by a/ pan Babiš nikdy nemohl být zvolen do čela vlády, b/ pokud ano, vzhledem ke skandálům by dávno odstoupil.

On k nám vnesl novou "kvalitu" , tedy stručně řečeno - úplně kašlu na to, co si lidi myslí, že demonstrují, že jsou mi prokázány krádeže atd. Já prostě budu tady tak dlouho, až mi skončí mandát.

Těším se na dobu, až půjde od válu, nejspíše jako pan Mečiar, který tak hořce plakal a zpíval v televizi na rozloučenou. Dnes je doba mečiarismu na Slovensku brána jako doba katastrofická. Ale oni už jsou dále, my se ještě nějakou dobu budu v tom marastu plácat.

Karma.

17 2
možnosti
AG

A můžete říci jediný Babišův skandál , který je spojen s jeho politickou funkcí? Pochybuji, že nějaký je. Gross i Mečiar měli skandály spojené s politickým působením. A která krádež je Babišovi konkrétně prokázána?

5 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik