Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Letos bude 30 výročí 1989. Možnost pohledu zpět x současnost. Kdysi mladí i dobrodružní otcové založili své firmy - živnosti. Dnes by asi měli stát někde bokem a dozorovat, jak se to jejich následovníkům daří rozvíjet dále. Jejich děti pak logicky navazují - předávají dětem svým a vše nabírá = Lidský smysl normálnosti. K tomu nějaké blaho založených Dobro fondů + Stavby z vlastních prostředků. Tak to dělali naši předci a potom celý život byl uspokojivě naplněn . Dává příklad následování ! ...

Jsem přesvědčen, že AB se trápí. Nepochybně umný člověk, který si Lidsky přál, aby vstoupil do dějin. Aby se naň dobře vzpomínalo - nic nenormálního. Pak mi jeho cesty ovšem normální moc nepřipadají! Střetu zájmů se Elegantně může vyhnout IHNED - Imperium Agrofert přebírají jeho děti - Pro které to snad dělal ? Pak je zde "Běžný politik", který si ještě popracuje na odpárání své ostudy s agenstvím v STB. Zájem chápu, do hrobu pak jako čistý muž. Já zde vidím stárnoucího, uštvaného a nervozního muže, který vidí, že se mu to rozpadá! Obrazec Poctivce, Dobromila, solidního Dlužníka u svých bank. Ten člověk se uštval sám. K čemu je mu to dobré - Zřejmě neví ani on samotný ... Pro mne už dávno skončil ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Nějaký čas před 89. Jsme s přáteli několikrát konstatovaly, že ten režim jde s kopce. A po některých událostech jsme dodávali, že se ještě odstrkuje. Ta ztráta soudnosti AB to trochu připomíná. MZ taktéž. Moc je někdy silný opiát.

8 0
možnosti
Foto

To jste napsal přesně. ANO je Babiš a Babiš je ANO. A zkouší být i stát. A je velmi trefné to s těmi "tradičními stranami", které si mohou demokraticky volit vedení a "novým" ANO, které je vlastně majetek oligarchy. Prostě karma jako hrom R^.

A demonstrace? Když už nemá Babiš zpětnou vazbu uvnitř vlastní strany a ani ne silnou v Parlamentu, tak ji má aspoň z ulice. Dokáže si někdo představit jak by se dotovalo, přihrávali zakázky a "investovalo" ve prospěch Agrofertu kdyby tu nikdo neprotestoval a všichni by jen souhlasně přikyvovali?

20 0
možnosti
Foto

Agrofertu nïkdo žádné zakázky nemůže přihrát, je to holding.

4 1
možnosti
Foto

Karma.Dobre a přesně napsáno.Majitel politické divize Agrofertu prostě odstoupit nemůže i kdyby chtěl...

9 1
možnosti
Foto

A vyslat signál do zahraničí, že všichni tu nejsou Andrejovy ovce (nic proti ovcím).

Zdroj: https://stradal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717210

Takže máme naprosto vědomě sdělit do zahraničí, že radí podporujeme Putina a Trumpa při oslabování EU?

1 2
možnosti
Foto

Že podporujeme sami sebe.

2 1
možnosti
PD

A hlavně se nestydí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik