Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^VVVR^ Krásná povídka. Velký dík!

4 0
možnosti

Vstávám na chatě, otec je již v kuchyni. Z tranzistoráku jakési hlasy - Neklaďte odpor, nic se vám nestane! Co to je? Ále, zatrolení komunisti nedají pokoj a od rána tady vysílají nějakou přiblblou rozhlasovou hru. (Skutečně). Hučení letadel a poslech přiblblé hry vyvedl chataře před svá obydlí. Slovo dalo slovo - Pojďme z lesa ven, na okresní silnici! Já chlapecky zíral - Po asfaltové cestě se řítil tank za tankem. Kdosi zvolal - Válka, otec zatlačil motocykl do kůlny a vybídl mne, abych ukryl vzduchovku do peřin ! Následoval přesun vlakem domů a okamžitá návštěva potravinového obchodu. To byla divadelní hra, jako blázen ! ... [>-]

7 0
možnosti

Jen ta cesta vlakem z Polska. Optimsismus tehdy přineslo první nádraží na naší straně hranice, na jehož budově visela čs.vlajka a nápis Smrt okupantům. Ovšem zazdila to česká průvodčí (na hranicích se střídala s polskou), když nám barvitě líčila Hlavní nadraží zalité potoky krve. Ale vlak nakonec dojel jen do Libně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik