Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Věcně - Opakovaně sděluji, že blogy bez diskuse nečtu. (Uznávám právo autora), Nicméně mi to připadá jako mýtické Vědmy, které se nadýchaly sirných par a následně poutníkovi sdělily Věštbu . Obeznam se s touto a nediskutuj o tom !

Dnes, společností hýbe případ person M. Zemana a A. Babiše. Nelze nevidět jejich svérázný přístup k výkonu funkce. Podobně zájem o výměnu ministra Kněžínka - za sympatizantku Hradu Benešovou. Řadím si to do údálostí s Čapím Hnízdem a šetření EU. Stojím za názorem, že je viklána důvěra v Právní stát. Aby nedošlo k posilování prvů Byzatsko - Oligarchistické společnosti, řešení Existuje! Tj., nechat dojít Žalobu Zemana = 56 bodů Senátora Lásky + Babišova Hnízda k veřejnému prošetření. Je lhostejné, jak popisované dopadne = Je to v zájmu i sympatizantů jmenovaných. Zeman s Babišem přirozeným způsobem jednou skončí - ČR, jako normální společnost má nicméně fungovat dále! Oba kluci ji ohlodávají pěkně ! ... :-)

9 0
možnosti
PK

Blogy pod jménem LČ nečtu, bo se neotevírá diskuse. Na druhou stranu pokud se setkám s Vašim blogem, vím, že nepříjde žádná novinka, jen kritika MZ. Ač nejsem jeho fanda, ani obhájce i on udělá resp. pronese cosi s čím mohu souhlasit a tak je to i v případě dalších veřejných činitelů ať je to Kalousek, Fiala, Klaus jr.sr., resp.Duka atd. V životě neni jen jednobarevné vidění. Smutné je, když v diskusi pronesete opačný názor, tak blogař není schopen to unést (to se netýká Vás, jen zkušenost s ostatními).R^

1 0
možnosti
TT

Pana Strádala se to týká. Moje slušné odmítnutí jeho vysněné české Čaputové co nejrychleji na Hradě mě stálo 100 dukátů a 1 život. :-P

0 0
možnosti
Foto

Slušní lidé neslušnosti pouze taktně přecházejí. Nesympatizanti by neměli dělat taktickou chybu, tj. křičet do celého světa tak nahlas své fuj, až to ty sympatizanty probudí. A pan prezident je mistrem v tom, jak umí tímto způsobem své sympatizanty probudit. Projevy a postoje pana prezidenta nejsou výrazem jeho emocí či rozčílení, ale záležitostí naprosto racionálního kalkulu. A proti šachistovi a hráči pokeru mohu vyhrát jenom tehdy, když použiji rozum, nikoliv emoce. Radím, nevšímat si, nevšímat si, přecházet.

3 0
možnosti
PB

Souhlas. Jak se může někdo navážet do pana Čermáka, když neotvírá zásadně diskuze? Jedině tak, že sám obráží místní hospody a tam se naváží do oponentů Miloše Zemana. Jiná varianta mne nenapadá. Pak jen už ta, že po něm kvůli jeho hlasu pro Zemana štěká celá jeho rodina.

9 0
možnosti
JP

Pane Burian, já myslím, že se pletete. Pan Čermák by musel obrážet kavárny, jelikož v hospodě, jako oponent prezidenta Zemana, moc neuspěje.:-)

3 1
možnosti
JV

Ta osoba o kterou jde, by měla být ohodnocená karmou a čteností tendenčně k NULE !!

0 0
možnosti
Foto

Blogy pana Čermáka se musí brát s rezervou;-D Ví moc dobře, proč pod svými články neumožňuje diskusi;-D

4 0
možnosti
LB

Blogy pana Čermáka jsou přímo útokem na duševní zdraví a měly by být opatřeny varováním ministra zdravotnictví: Číst jen na vlastní nebezpečí! ;-D

19 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik